Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Begeleid wonen locatie 24-7

Locatie 24-7 biedt plaats aan zes bewoners van 18 t/m 21 jaar die begeleid gaan wonen en later zullen er ook nog een tweetal plekken zijn voor bewoners in dezelfde leeftijd die er ‘tijdelijk’ wonen en geen begeleiding vanuit de WMO ontvangen. Zij kunnen een kamer “huren” en profiteren mee van de aanwezigheid van begeleiding op vaste tijden.

 

Uniek concept

Om begeleid te kunnen wonen op locatie 24-7 moet je volledig achter het traject staan en een beschikking hebben ontvangen van de centrum gemeente Zwolle (GGD). We kunnen je helpen met een aanvraag.

Er wordt gewerkt met jou als bewoner en een maatje. Jij bepaalt wie je maatje wordt, dat kan familie zijn, maar ook een buurman of een volwassen vriend. Je maatje is actief betrokken en er wordt verwacht dat hij of zij ook iets voor de andere bewoners doet, bijvoorbeeld een keer koken of helpen met administratie.
Samen gaan we het doel bepalen voor de nabije toekomst en hoe jij hierna wilt gaat wonen. Het is een kort traject van maximaal drie jaar waarna je verhuist naar een eigen woonruimte of woning al dan niet met ambulante begeleiding.

 

Je krijgt begeleiding op vaste tijden en kan individuele afspraken maken over de tijden waarop je contact wilt met je begeleider. Je hebt een eigen slaapkamer en deelt een grote woonkamer , keuken en badkamer met 3 à 4 bewoners. Er zijn drie toiletten in de woning aanwezig. `s Nachts is er geen nachtdienst op de locatie aanwezig maar er is een nachtdienstmedewerker op een andere locatie aan het werk welke voor dringende vragen bereikbaar is.

 

Denk je dat je begeleid zou willen wonen op locatie 24-7?  Neem dan contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via info@auti-start.nl of 0521-851255.