Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Cliënttevredenheidsonderzoek (CTO)

In november 2019 is er een cliënttevredenheidsonderzoek bij de jeugdigen afgenomen middels interviewen en digitale vragenlijsten.

 

Interviews

Medewerkers van team kwaliteit zijn bij de jeugdigen langs op geweest op de locaties, om samen met hen digitaal de vragenlijst in te vullen. De jeugdigen die niet op een van de locaties komen zijn via de mail gevraagd om samen met ouder(s)/verzorger(s) digitaal de vragenlijst in te vullen.

 

Mening

In het CTO is gevraagd naar de mening over de locatie, voeding, begeleiding, spelmateriaal, zorgplan etc. In de maand oktober gaan wij starten om de jeugdigen te interviewen.

 

Hieronder vindt u de beknopte uitslag middels een factsheet per onderwerp.

Factsheet Algemeen

Factsheet 24-7

Factsheet Ambulant en behandeling

Factsheet Stap

Factsheet Trend

Uitkomst

Vanuit het onderzoek is er een positieve indruk en zijn we tevreden over de uitkomst. De  verbeterpunten hebben we gedeeld met onze collega`s en de actiepunten zijn opgenomen in het verbeterregister van ons kwaliteitsmanagementsysteem zodat ze behandeld worden.