Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Dag- en logeervoorziening

Dag en logeervoorziening (stopt per 29 mei 2020!)

Op de dag- en logeervoorziening kan de jeugdige, in de leeftijd tussen 4 en 15 jaar, 24 uur per dag terecht voor behandeling en begeleiding na schooltijd, in het weekend en in de vakanties. Er wordt gewerkt aan resultaten die gesteld zijn en de persoonlijke doelen uit het zorgplan.

 

Werken aan doelen

Tijdens het verblijf kan behandeling aan de orde zijn door onze eigen GZ-psycholoog, gedragswetenschapper of in samenwerking met een andere organisatie. Naast het werken aan de resultaten en doelen die gesteld zijn, wordt er gewerkt aan zelfstandigheid, zelfredzaamheid, gewenst gedrag en sociale vaardigheden tijdens stimulerende vrijetijdsbesteding. Een bijkomend effect hiervan is ontlasting van de thuissituatie, maar dit is geen doel dat op zichzelf staat.

 

Van één dagdeel tot meerdere nachten

Jeugdigen kunnen één dagdeel per week gebruik maken van de dag- en logeervoorziening, maar ook meerdere dagdelen en/of nachten per week.
Per dag zijn dit vaste groepen zodat er ook gewerkt kan worden aan het groepsproces. Zo ook voor de weekenden van vrijdag 17:00 uur tot zondag 17:00 uur.