Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Vanuit de praktijk

We hebben jeugdigen, ouder(s)/verzorger(s) gevraagd om hun ervaring op papier te zetten na afronding van de jeugdhulp. Dit heeft hen geholpen om het hele proces in gedachten nog eens te ervaren. We hopen ook dat het andere jeugdigen, ouder(s)/verzorger(s) helpt om de positiviteit vast te houden en samen te werken aan verandering van de situatie. U kunt hieronder een aantal verhalen lezen.

 

Onvoorwaardelijk volhouden

Soms is het zwaar, heel zwaar. Niet alleen voor ouder(s)/verzorger(s), maar ook voor de jeugdige zelf. Er lijkt dan geen zicht op verbetering van de situatie. Volhouden kost energie voor iedereen, maar het kan echt weer positief worden. Lees hier verder om het verhaal van een jongedame met wilskracht te lezen.

 

Zo kan het dus ook

Natuurlijk lukt het niet altijd om het doel te halen wat beschreven is door de jeugdigen en het netwerk. Daarom is het juist zo van belang om de successen met elkaar te delen. Dat geeft jeugdigen, netwerk en medewerkers de drive om door te gaan. Hier is zo`n succesverhaal te lezen. In het kort verwoord door zoon en moeder en met hun toestemming geplaatst op de website. Klik hier om verder te lezen.

 

Ik was er klaar mee

Het verhaal van een jongen met autisme en ADHD die zich jaren onbegrepen en ongelukkig gevoeld heeft op school, de groep en thuis, maar nu regie heeft over zijn eigen leven. Lees hier verder.

 

Ik heb gelijk!

Deze jongen had het idee dat anderen altijd woorden verdraaiden en dat hij voor leugenaar uitgemaakt werd, maar de praktijk bleek heel anders. Lees hier verder.

 

Samen opvoeden

Hier wordt in het kort een periode van 10 jaar jeugdhulp beschreven door moeder en dochter, maar wel een succesverhaal. Lees hier verder.