Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Ik heb gelijk!

Vanuit een jeugdige:

Het is niet waar wat de ander zegt, zo is het niet gezegd en ik heb gelijk. Dat dacht ik steeds als ik iets gehoord had, waardoor ik in conflict kwam en ik me niet begrepen voelde door de omgeving. Het ging daardoor op school helemaal niet goed meer en ik raakte steeds in discussie met de leraren. Mijn ouders vroegen hulp bij de huisarts en toen kwam ik bij Auti-start. Ik heb een onderzoek en intelligentietest gehad en nu weet ik dat ik slim ben en autisme heb. Ik heb geleerd wat autisme is en hoe het bij mij ongeveer werkt. Nu ik weet dat ik autisme heb probeer ik na te vragen op school of ik het wel goed opgevat heb. Want misschien bedenk ik het wel anders of heb ik iets te letterlijk opgevat. Mijn autisme gaat nooit over, maar ik begrijp nu wel meer waarom ik zo denk of doe.