Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Workshop autisme

Auti-start heeft kennis over autisme en geeft informatiebijeenkomsten in de vorm van een workshop om deze kennis met u te delen.

Doel workshop Autisme

De workshop autisme is er op gericht om de kennis van autisme te vergroten. Hierdoor ontstaat er meer begrip voor het gedrag van jeugdigen met autisme in bepaalde situaties. Het ‘ongewenste’ gedrag is meestal een uiting van onbegrip, onmacht, angst, boosheid of frustratie. Het is goed om verder te kijken wat de reden is van het ‘ongewenste’ gedrag, soms kan je met kleine aanpassingen in de manier waarop je iets zegt of doet gedragsproblemen en frustraties voorkomen bij de persoon met autisme. Zou dat niet fijn zijn, een samenleving waarin je met en zonder autisme kan functioneren en meedoen?

Inhoud workshop

De workshop bestaat uit een presentatie met veel voorbeelden en interactieve opdrachten om meer inzicht te krijgen in autisme en de manier waarop iemand dit zou kunnen ervaren. De workshop duurt 1 tot 1,5 uur en is ook zeer geschikt voor een studiedag voor leerkrachten of bedrijven die werken met mensen met autisme.

Kosten

Auti-start vraagt voor deze workshop € 225,00, dit is exclusief 21% btw en reiskosten 0,19ct per km.
Bent u een stichting of vrijwilligersorganisatie en is dat bedrag te hoog voor u? Informeer of wij samen een creatieve oplossing kunnen bedenken, bijvoorbeeld in de vorm van een tegenprestatie?

Wilt u graag een workshop voor uw organisatie, team of klas? En wilt u graag dat wij hier een andere invulling aangeven, bijvoorbeeld langer of juist korter? Dat kan, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.