Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

ISO 9001

Auti-start is sinds 2012 in het bezit van een kwaliteitscertificaat. Hier zijn we erg trots op! Tot juni 2018 was dit het HKZ certificaat en sinds juni 2018 is Auti-start in het bezit van een ISO 9001 kwaliteitscertificaat.

 

Het certificaat biedt de jeugdige een basisgarantie voor kwaliteit en geeft aan dat Auti-start haar werk zodanig heeft georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren.

Ons motto “samen eruit halen wat er in zit” is binnen de organisatie terug te vinden op het niveau van de jeugdige, de medewerker, de organisatie en de maatschappij. De kwaliteit van de behandeling en begeleiding vinden we erg belangrijk evenals de begeleiding van onze medewerkers.
Zij zijn tenslotte de begeleiders die goede zorg aan de jeugdigen bieden.
Auti-start staat als team achter het kwaliteitsmanagementsysteem en is voortdurend in beweging om de kwaliteit naar een steeds hoger niveau te brengen.

 

Een kwaliteitskeurmerk betekent dat een organisatie:

U kunt hier ons certificaat inzien.