Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Locaties

LOCATIE 24-7

Locatie 24-7 ligt net buiten Steenwijk en heeft veel ruimte buiten binnen en buiten. De grote tuin nodigt uit om te bewegen want zeg nou zelf, je bent nooit te oud voor een trampoline of een potje voetbal. Binnen is het modern, gezellig en huiselijk. Als je deze locatie bezoekt kun je parkeren op het terrein, op de parkeerplaatsen langs de weg of op de carpoolplaats.

LOCATIE TREND

Locatie Trend ligt vlak bij het centrum van  Steenwijk en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is ruimte genoeg buiten om lekker te bewegen. De trampoline, de tafeltennistafel, het voetbalveld en basketbalveld nodigen uit om samen wat te doen. Omdat de locatie aan het water ligt kan er ook heerlijk gevist of gevaren worden. Binnen is het ruim en overzichtelijk. Er is ook binnen genoeg te doen met de airhockeytafel, pooltafel, dartborden of wii-en op de beamer.

LOCATIE STAP

Op locatie Stap is het kantoor gevestigd. De medewerkers van de Backoffice verzorgen de administratie en staan u van daar uit telefonisch te woord.

De financiële zaken, personeelszaken, beleid en kwaliteit worden ook vanuit deze locatie geregeld. Daarnaast is het de vaste werkplek van het bestuur. Er vinden regelmatig evaluatiegesprekken of multidisciplinaire overleggen (MDO) plaats. Als u deze locatie bezoekt kunt u parkeren op de openbare parkeerplaats ‘de Schans’ tegenover CSG Eekeringe.