Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Filmpje over de jeugdhulp bij Auti-start

Onthaald als filmsterren

Donderdag 6 februari was de première van het filmpje over het werken in de jeugdhulp bij Auti-start en uiteraard werden de betrokken filmsterren op de rode loper binnengehaald. De jeugdigen en medewerkers kregen het filmpje als eerste te zien en ontvingen een mooie beker als herinnering aan hun filmrol.

 

Jeugdhulp met onze doelgroep

In ons nieuwste filmpje vertellen we iets meer over het werken Auti-start en hoe wij samen met de jeugdigen aan de slag gaan. Medewerkers en jeugdigen laten zien wat er zoal op de locatie gebeurd en hoe er op spelende wijze in de groep en individueel gewerkt wordt.
Miranda Koerts legt uit wat er gedaan wordt en hoe we tot resultaten komen. Het is een korte impressie maar geeft in ieder geval een beeld bij het begrip jeugdhulpverlening bij Auti-start.

We hopen hiermee mensen te enthousiasmeren om te kiezen voor het werken in de jeugdhulp en uiteraard ook nieuwe medewerkers binnen te halen.

Klik hier om het filmpje te zien of kijk bij op de website bij vacatures.