Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Geen structuurgroep meer tot de zomervakantie

De structuurgroep zou volgens de planning op donderdag 28 mei voor de laatste keer zijn dit (school)seizoen. Nu de overheid de maatregelen tot 28 april heeft verlengd en de verwachting is dat de jeugdigen daarna niet zomaar ‘normaal’ naar school kunnen hebben we besloten dat het voor dit schoolseizoen stopt. Er is dus GEEN structuurgroep meer tot de zomervakantie.

 

Volgend seizoen anders

Volgend schoolseizoen zullen we deze groep niet meer zo draaien als het was. De jeugdigen kunnen nog steeds terecht voor begeleiding op locatie Stap maar hiervoor worden individuele afspraken gemaakt. De jeugdigen is aanwezig op een afgesproken tijd en krijgt begeleiding alleen of met een of twee anderen. U wordt hierover nog benaderd door onze medewerkers om hierover af te stemmen.

 

Individuele begeleiding

Onze medewerkers begeleiden nu veel jeugdigen via video bellen en helpen ze ook op deze wijze met het plannen en organiseren van hun schoolprogramma. Zou u dit ook graag voor uw zoon of dochter willen? Informeer naar de mogelijkheden? We zijn bereikbaar via 0521-851255.