Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Mantelzorgcafé op locatie Stap

Dag van de mantelzorg

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander. Mantelzorg is niet vanzelfsprekend, al voelt dat voor ouder(s), grootouder(s) en verzorger(s) van een kind met autisme vaak wel zo. Zij zien zichzelf vaak niet als mantelzorgers maar zijn dit wel. Een goede reden om een mantelzorgactiviteit te organiseren voor alle mantelzorgers van de jeugd die bij Auti-start staan ingeschreven.

 

Mantelzorgcafé

We heten u op dinsdagavond 5 november van harte welkom op onze locatie Stap waar we kosteloos een Mantelzorgcafé organiseren. Door middel van deze gezellige avond willen we aandacht schenken aan hoe belangrijk u als mantelzorger voor de jeugdige bent.

Het mantelzorgcafé biedt de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie en iets lekkers op een laagdrempelige manier ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Want hoe houd je de weegschaal tussen zorgkracht en zorglast in evenwicht? Hoe zorg je voor je eigen ontspanning? Hoe zorg je dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft?
Het mantelzorgcafé is van 19:30 tot 21:00 uur en vindt plaats op locatie Stap (Oostwijkstraat 20, 8331ED in Steenwijk). Als u met de auto komt kunt parkeren op de openbare parkeerplaats de Schans naast CSG Eekeringe. We horen van te voren graag of u komt en zo ja met hoeveel personen zodat we hier met de inkopen rekening mee kunnen houden.
Iedereen die mantelzorger is voor een jeugdige die bij Auti-start staat ingeschreven is van harte welkom. (Dus ook opa, oma, tante, buurman etc.) 

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via info@auti-start.nlof telefonisch 0521-851255  tot en met donderdag 31 oktober aanstaande.
Vermeld bij uw aanmelding voor welke jeugdige u mantelzorger bent en met hoeveel personen u komt. Deze avond is alleen voor de mantelzorgers en niet voor de jeugdigen zelf.
We hopen op uw deelname zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken!
Mocht u vragen over de activiteit hebben dan kunt u contact met ons opnemen via 0521-851255
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? U kunt zich inschrijven via deze link.