Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Nieuw logo en website

Auti-start heeft een nieuw logo en daar willen u graag iets meer over vertellen. We hebben samen met het team en ontwerpers over elk detail nagedacht.
We leggen u graag uit hoe we tot dit ontwerp gekomen zijn.

 

Alles heeft een reden

De pijl in het logo staat voor levensloop, de cirkel van het leven maar ook voortgang en beweging. De kleuren van rood naar groen staan symbool voor een ongewenste situatie die verloopt naar een gewenste situatie. Regie over je eigen situatie en daar iets in willen veranderen.

De onderbrekingen in de pijl geven aan dat dit proces niet altijd heel vloeiend of soepel verloopt.

De hoofdletter A is de ‘start’ van het alfabet en de eerste letter van onze naam.

Het woord ‘Auti’ is geschreven in statige letters omdat je autisme niet kunt genezen of veranderen, dat is een vast gegeven. De letters van het woord ‘start’ zijn cursief geschreven omdat ze de beweging willen laten zien van het proces en verandering.
Zoals u hier heeft kunnen lezen is overal over nagedacht en kunnen we alle elementen mooi terugvinden in dit nieuwe logo. Wij zijn blij met het resultaat.

 

Nieuwe website

Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Ook hier zie je de lijnen van de pijl en de kleuren terug. We hebben de website gevuld met belangrijke informatie en hopen dat deze compleet is. Mist u iets of wilt u iets melden over de website, laat het ons weten via info@auti-start.nl