Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Omega groep bestuurder van Auti-start

Zoals we u eerder bericht hebben is het bestuur van Auti-start overgedragen aan Omega Groep. Waarschijnlijk heeft u hier niets van gemerkt en dat was ook de bedoeling. Iedereen wil graag dat de vertrouwde jeugdhulp zoals u van Auti-start gewend gewoon doorloopt.

 

Loslaten uit liefde

Op 31 augustus was er een corona proof bijeenkomst georganiseerd voor Edwin en Monika de Jong. Officieel was dit de laatste dag als bestuurders en eigenaars van Auti-start.  Elk uur konden 6 medewerkers langskomen voor een persoonlijk praatje en wat lekkers. Edwin en Monika hebben een mooie mand cadeaus, een boek met herinneringen en veel mooie woorden ontvangen. Komende maanden zullen hun werkzaamheden warm overgedragen worden aan andere collega`s van Auti-start en Omega groep, ze blijven tot eind van dit jaar betrokken.  ‘Loslaten uit liefde’ stond op de kaart met een presentje die ze aan alle medewerkers hebben overhandigd. Auti-start gaat verder ontwikkelen maar zonder de oprichters.

Regiomanager

Gerjanne Hoorn heeft ook per 31 augustus haar functie als bestuurder neergelegd en zal verder gaan als regiomanager binnen de Omega groep. Feitelijk betekent het dat zij zorginhoudelijk betrokken blijft bij Auti-start en de samensmelting van beide organisaties zal begeleiden. Hoe alles er exact uit komt te zien in de toekomst is nog niet helder maar daarvan wordt u op de hoogte gehouden.