Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Opfrissen locatie 24-7

De afgelopen weken is er druk gewerkt op locatie 24-7. Dat wordt er natuurlijk altijd, maar nu waren onze facilitair medewerkers en vrijwilliger er drukker dan ooit. Alle kamers moesten geschilderd worden en er lagen nog een aantal grote klussen. We kunnen niet even ‘dicht’ om alles te regelen dus dat vraagt organisatie en planning maar het is gelukt.

Nieuwe vloer

Op de bovenverdieping van Locatie 24-7 wordt een frisse nieuwe PVC vloer gelegd. Een hele organisatie omdat de jeugdigen en begeleider er geen hinder van mogen ondervinden.
Het wordt dus per kamer gedaan, bedden en kasten eruit, vloer egaliseren, drogen, alles er weer in. Volgende dag alles er weer uit, vloer leggen en alles er weer in. Veel werk voor onze facilitair medewerkers en Kruider woninginrichting maar het resultaat is prachtig.

‘Nieuwe’ keuken

De keuken die 365 dagen per jaar intensief gebruikt wordt door de jeugdige en begeleiders heeft een nieuwe verflaag gekregen. De kastjes en het aanrechtblad waren nog in prima conditie, dus duurzaam oplossen was mogelijk. Ook dit hebben de collega`s van de facilitaire dienst gedaan en het resultaat is prachtig geworden.

Nieuwe kasten

De werkplekken op de locatie zijn aangepast zodat de procescoördinatie er makkelijker kan werken, meer ruimte dus. Bij deze aanpassing hoorde ook opruimen en plaats maken etc. U kent het wel van het een komt het ander. Gelukkig hebben we hele handige medewerkers en hebben ze gelijk mooie kasten gemaakt zodat alles zo prikkelarm mogelijk weggewerkt kan worden.

We laten u vol trots het resultaat zien.