Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Plek in de 24 uurs-zorg en begeleid wonen

Uit ervaring weten we het soms veel moeite kost om een geschikte plek te vinden voor jeugdige die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen en begeleiding en behandeling nodig hebben.

 

Locatie Trend

Op locatie Trend wordt gewerkt met jeugdigen met ASS en aanverwante diagnose die tijdelijk bij ons verblijven en begeleiding en behandeling ontvangen. Doel is dat jeugdigen na de jeugdhulp weer thuis kunnen zijn of doorstromen naar een begeleid wonen of zelfstandige woonplek. Dat betekent dat jeugdige zo kort mogelijk bij ons verblijven en dat er regelmatig uitstroom plaatsvindt en er weer nieuwe jeugdigen kunnen instromen om dit traject te doorlopen. Op dit moment zijn er twee plekken vrij waarop jeugdigen vanaf ongeveer 12 t/m 18 jaar geplaatst zouden kunnen worden. Ben jij op zoek naar een 24-uursplek voor een jeugdige of ken je iemand die hier naar op zoek is, informeer dan even naar de mogelijkheden op locatie Trend. Meer informatie kun je ook lezen op de website of bekijk het filmpje over Trend.

Je kunt ook bellen naar 0521-851255 en vragen naar Agnes Bel, Miranda Koerts of Sanne Knol.

 

Locatie 24-7

Dit jaar zijn we gestart op locatie 24-7 met het begeleid wonen voor jongeren met ASS en/of aanverwante diagnose vanaf 18 jaar. De eerste drie bewoners hebben hun intrek genomen en er is nu nog plek voor drie bewoners. Het is uniek concept waarbij gewerkt wordt met een maatje.
Ben je geïnteresseerd in het begeleid wonen kijk dan even op de website of het concept je aanspreekt. We ontvangen je graag voor een vrijblijvend gesprek.