Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Spel en doe-avond op Stap

Van 31 maart tot en met 6 april 2019 is het Autismeweek. Het thema van de autismeweek dit jaar is: Autisme werkt! Een ode aan de passie en sterke eigenschappen van mensen met autisme. Door het hele land worden deze week activiteiten georganiseerd, meer informatie hierover is te vinden op www.autismeweek.nl

Spel en doe-avond

Ook Auti-start laat deze bijzondere week niet ongemerkt voorbij gaan. Op maandagavond 1 april (geen grap) organiseren wij een spel en doe-avond op locatie Stap (Oostwijkstraat 20 in Steenwijk).

Tijdens deze avond zijn alle jeugdigen die begeleiding of behandeling ontvangen vanuit Auti-start van harte welkom om aan te sluiten bij de diverse activiteiten die worden aangeboden. Denk hierbij aan: een WII Switch competitie, diverse bordspellen en een creatieve workshop.

Opgeven voor deelname

De avond start om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur. Om ervoor te zorgen dat er voldoende materiaal is voor de jeugdigen is het verplicht om van te voren op te geven voor deze activiteit. Dit kan tot maandag 25 maart via e-mail: info@auti-start.nl

Let op: bij alle onderdelen is begeleiding aanwezig, vervoer dient door ouder(s)/verzorger(s) zelf geregeld te worden. Jeugdigen die zelfstandig genoeg zijn kunnen uiteraard zelf naar de locatie komen.

Wat: Spel en doe avond tijdens Autismeweek
Voor wie: Alle jeugdigen ‘in zorg’ bij Auti-start
Waar: Locatie Stap, Oostwijkstraat 20 8331HR Steenwijk
Wanneer: Maandag 1 april 2019
Hoe laat: 19:00 tot 21:00
Kosten: Geen
Aanmelden via: info@auti-start.nl tot 25 maart 2019