Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Toekomst locatie 24-7

Nu de overheid de maatregelen tot 28 april heeft verlengd en de verwachting is dat het daarna niet zomaar ‘normaal’ zal zijn hebben we over locatie 24-7 een beslissing genomen. De planning was dat we vrijdag 29 mei de laatste middag zouden draaien maar zoals het nu lijkt zullen we niet eens meer ‘normaal’ open zijn voor die tijd. Dat betekent dat de jeugdhulp zoals deze was voor de coronacrisis, door de week en in de logeerweekenden niet meer opstart.

 

Abrupt einde

De jeugdigen hebben geen afscheid kunnen nemen en dat betreuren we ten zeerste. We hebben er samen over nagedacht om nog iets te organiseren als alles straks voorbij is. Hierover waren we het al snel eens. De jeugdigen zijn door het coronavirus ineens in een hele andere realiteit terecht gekomen en als we dan maanden later nog afscheid van elkaar gaan nemen is dat ook lastig. Ze worden dan misschien weer geconfronteerd met iets wat was en niet meer zo wordt. We hebben van jeugdigen en ouder(s)/verzorger(s) begrepen dat er onderling via whatsapp, Facebook of games wel contact is met elkaar. Dat is fijn en we hopen dat ze elkaar op deze wijze toch kunnen ontmoeten. Alle ouder(s)/verzorger(s) zijn of worden benaderd door collega`s om een goede vervolgplek of passende jeugdhulp af te spreken voor de toekomst.