Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Planning en aanmelden thema-jeugdavond

Wie, waar en wanneer

De thema-jeugdavond vindt plaats op de donderdagavond in de even weken, van 18:30 uur tot 21:00 uur. Deze avond wordt begeleidt door de gedragswetenschapper van Auti-start en een (persoonlijk) begeleider van locatie Trend. De thema-jeugdavond wordt gehouden op locatie Trend volgens de planning zoals deze hieronder staat.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor één, een aantal of alle thema`s. Je kan hierbij zelf bekijken welk thema voor jou interessant is en aansluit bij wat jij graag wil leren. Het is belangrijk dat je alle bijeenkomsten van het betreffende thema aanwezig bent. Na deelname aan een thema, krijg je een certificaat. Deze kun je natuurlijk goed gebruiken in de toekomst! Heb je interesse? Of wil je graag eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@auti-start.nl of bel naar 0521-851255 en vraag naar een medewerker van de procescoördinatie.

 

Planning schoolseizoen 2019-2020