Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Samenwerken en doorverwijzen

Samenwerken

Wij werken graag samen met sportverenigingen, buitenschoolse opvang,  scholen, (zorg)organisaties, bedrijven, kennisnetwerken, gemeenten, sociaal wijkteams en ga zo maar door. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, dat de krachten en kennis bundelen ten goede komt aan jeugdigen en de maatschappij. Nou dat horen we dan graag,  we maken graag tijd vrij voor een netwerkgesprek om kennis te maken.

 

Verwijzing

Wilt u doorverwijzen naar Auti-start? Auti-start is een kleinschalige jeugdhulpinstelling gespecialiseerd op het gebied van psychiatrische problematiek en aanverwante diagnose. Voor de specialistische jeugdhulp van Auti-start is een toewijzing/beschikking nodig. Dit kan via de gemeente of via een verwijzing van de huisarts.
We werken samen met verschillende organisaties in de regio. Soms naast elkaar met ieder een eigen zorgtoewijzing maar ook op één zorgtoewijzing via hoofd- en onderaannemerschap constructies. We staan hier positief tegenover.

Als u aan ons wilt verwijzen willen we graag het dossier ontvangen van de jeugdigen zodat we goed kunnen beoordelen of we passende hulp kunnen bieden.

 

Meedenken in oplossingen

Auti-start heeft een breed aanbod als het gaat om 24-uurszorg, kortdurend verblijf, behandeling en begeleiding voor jeugdigen tussen 4 en 18 jaar met ASS maar misschien beantwoord het niet de hulpvraag van de jeugdige waar u voor op zoek bent. Misschien zoekt u geen hulp maar wilt u alleen maar een vraag stellen of advies? Welke vraag u ook wilt stellen, wij denken graag mee in oplossingen.

 

Wilt u meer informatie?

Heeft u na het lezen van de website nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen dat kan telefonisch:0521-851255, via e-mail: info@auti-start.nl of u vult het contactformulier in op onze website.