Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Structuurbegeleiding

Structuurbegeleiding

Twee middagen in de week vindt de structuurbegeleiding plaats. Jeugdigen komen uit school zelfstandig naar de locatie op de afgesproken tijd. Er is een vaste begeleider die samen met jou wat drinkt en de dag doorspreekt. Hoe is het gegaan, wat ging er goed en wat kon beter of zou anders kunnen de volgende keer?

 

Samen wordt er gekeken in de digitale omgeving van school of de agenda om te zien wat er aan schoolwerk in staat. Je leert plannen en organiseren van je schoolwerk zodat je zelf aan de slag kan. Alle jeugdigen komen op verschillende tijden binnen aansluitend op hun schoolrooster en hebben een individuele afspraak met een vaste begeleider. Jeugdigen kunnen tussen 13:30 uur en uiterlijk 17:30 uur terecht voor deze vorm van begeleiding.

 

Individueel en samen

Tijdens de middag is iedere jeugdige individueel aan de slag met een vaste begeleider ten aanzien van plannen en structuur aanbrengen, maar er zijn ook gezamenlijke momenten.Ā  Er wordt gewerkt aan de doelen vanuit het zorgplan, dit alles in samenwerking met ouder(s)/verzorger(s) en school.