Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Structuurgroep

Structuurgroep

Twee middagen in de week vindt de structuurgroep plaats. Jeugdigen komen uit school zelfstandig naar de locatie. Er is een gezamenlijk drinkmoment en de dag wordt besproken. Hoe is het gegaan, wat ging er goed en wat kon beter of zou anders kunnen de volgende keer?

 

Samen wordt er gekeken in de digitale omgeving van school of de agenda om te zien wat er aan schoolwerk in staat. Ze leren plannen en organiseren van schoolwerk zodat ze zelf aan de slag kunnen. Alle jeugdigen komen op verschillende tijden binnen aansluitend op hun schoolrooster en hebben een individuele afspraak omtrent vertrekken. De middag start om 13:30 uur en uiterlijk 18:00 uur is iedereen weer weg.

 

Individueel en samen

Tijdens de middag is iedere jeugdige individueel aan de slag met een begeleider ten aanzien van plannen en structuur aanbrengen, maar er zijn ook groepsmomenten.  Er wordt gewerkt aan de doelen vanuit het zorgplan. Er is ook contact met ouder(s)/verzorger(s) en school.