Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

Wat kan Auti-start samen met jou doen?

Is er iets aan de hand?

Gaat het niet goed met je op school of heb je vaak ruzie thuis of met leeftijdgenoten? Voel je je eenzaam of druk of heb je het gevoel dat niemand je begrijpt? Soms weet je niet wat er aan de hand is en heb tijdelijk iemand nodig die je verder kan helpen. Zo kunnen een paar gesprekken je weer verder helpen maar het kan ook zijn dat er meer onderzoek nodig is om vast stellen wat er aan de hand is en volgt er een langer behandeltraject. Dit kan individueel maar ook in een groep omdat je dan weer van elkaar kan leren.

 

Behandeling

Bij Auti-start behandelen en begeleiden we onder andere jeugdigen met autisme maar ook aanverwante psychische of gedragsproblemen. Dit kan plaatsvinden op een van de locaties maar ook in  de thuissituatie of op school.

 

Zo thuis mogelijk

In bijzondere situaties is het nodig om tijdelijk bij een locatie te verblijven zodat we jou en je gezin beter en sneller kunnen helpen. Doel hierbij is de situatie thuis te herstellen zodat je weer thuis verder op kan groeien. Mocht dit echt niet kunnen zoeken we samen een goede plek voor de toekomst waar je na de afronding van je behandeling zelfstandig of begeleid kan wonen.