Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nieuwsbrief  0521-851255

‘Samen eruit halen wat er in zit’

Vanuit de visie: iedereen is uniek, doet mee en mag er zijn. Je bent goed zoals je bent!

WMO begeleiding

Jeugdigen die 18 jaar worden en in de gemeente Steenwijkerland wonen kunnen gebruik maken van begeleiding vanuit de WMO. Als er al een ambulant begeleider betrokken is zullen we er alles aan doen dat je ook de begeleiding na je 18e verjaardag krijgt van dezelfde begeleider. Woon je niet in Steenwijkerland? Misschien kunnen we je dan via een PGB verder helpen.

 

Resultaatgericht werken

Jij bepaalt wat je wilt leren of waar je begeleiding bij nodig hebt. We leggen dit vast in je zorgplan en maken afspraken over de dag en tijdstip waarop je begeleiding wilt en waar je dat wilt. Het kan soms ook nodig zijn om buiten de vaste tijden vragen te kunnen stellen, daar zullen we dan ook afspraken over maken. Via whatsapp of (beeld)bellen kunnen we je misschien zo weer verder helpen.

 

Van 18 tot en met 21 jaar

Auti-start biedt WMO begeleiding van 18 t/m 21 jaar. Als je na je 21ste nog begeleiding nodig hebt zullen we samen met jou op tijd op zoek gaan naar een andere organisatie die dit kan doen.